ΑΡΧΙΚΗ  |   ΠΡΟΦΙΛ  |   ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  |   DOWNLOADS  |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ω.Ρ.Λ.
ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ
ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Προφίλ
 


Η εταιρία MEDICAL LITE A.E. ιδρύθηκε το 1987 με έδρα τον Πειραιά. Τα τελευταία περίπου τριάντα χρόνια δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, διάθεση και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων στον χώρο της Ωτορινολαρυγγολογίας και της Οφθαλμολογίας.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μεγάλους ιατρικούς οίκους του εξωτερικού με προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας και συνεργάζεται με αξιόλογες Ελληνικές εταιρίες, ενώ στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται τόσο δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές, όσο και ιδιώτες γιατροί από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εξειδίκευση στον ιατρικό χώρο και η πολύχρονη πείρα των στελεχών της σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία επιτρέπει στην εταιρία να παρέχει αξιόπιστες λύσεις, προσαρμοσμένες πλήρως στις ανάγκες των πελατών της, καθώς και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη.

Τα τελευταία χρόνια, η MEDICAL LITE A.E. έχει επεκτείνει την δραστηριότητά της στον τομέα της κατασκευής ιατρικού εξοπλισμού με σκοπό την εξυπηρέτηση τόσο της εγχώριας αγοράς, όσο και της αγοράς του εξωτερικού και διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ελέγχου που απαιτούνται από τη νομοθεσία (CE 0653 βάσει της οδηγίας 93/42/ΕΟΚ).

Πιο συγκεκριμένα, έχει πιστοποιηθεί με Πιστοποιητικό Διαχείρισης Ποιότητας ISO I3485:2003 καθώς και την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ./1348/2004 του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας.

Το ενεργό προσωπικό της εταιρίας ανέρχεται σε 20 άτομα.

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Ζήσιμος Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Ζησίμου Κέλλυ


Κατεβάστε το:
Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρησης Ποιότητας ISO PDF
Υπουργική Απόφαση του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας PDF
Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας Παραγωγής PDF

Αναζήτηση
Νέα
Νέα Προϊόντα
Προσφορές
Aποκλειστικότητες
Συνεργασίες
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό email παρακαλώ στείλτε μας το email σας
Καλάθι
Το καλάθι είναι άδειο